Tuesday, April 15, 2014

Iki artėjančių švenčių likus savaitei, polls šventinių eglučių paklausa ženkliai išaugo. Eglučių ūki

Išaugusi kalėdinių eglučių paklausa diktuoja prekybininkų kainas | spredas.lt
Iki artėjančių švenčių likus savaitei, polls šventinių eglučių paklausa ženkliai išaugo. Eglučių ūkius prižiūrintys ūkininkai prognozuoja, jog tikimybė lietuvaičiams pritrūkti eglučių šiais metais yra 70 procentų. Dėl pabrangusio kuro bei nepalankių oro sąlygų, kas sąlygoja didesnius kaštus, Lietuvoje realizuoti šventinius medelius neapsimoka, mat eksporto šalyse mokama net 10 kartų daugiau.
Tuo tarpu, gerai pasiruošę mažmeninės prekybos atstovai kalėdinės prekybos bumui teigia, jog eglučių nepritrūks. Su patikimais polls partneriais ilgalaikes sutartis sudarę prekybininkai, garantuoja, kad gyva eglute galės džiaugtis kiekviena šeima.
Džiaugiamės, kad mūsų klientai artėjant šventėms galės įsigyti eglutes be jokiu kliūčių. Sukaupę polls didelę patirtį mažmeninės prekybos rinkoje, artėjančiom šventėm ilgai ir kruopščiai ruošėmės patenkinti klientų poreikius, todėl šiais metais atidarydami jau 4-ąją internetinę parduotuvę PrekesNamams.lt , pasiūlėme populiariausių eglučių asortimentą optimaliausiomis kainomis. Artimiausiu metu, naująją parduotuvę pasieks daugiau gyventojų namams būtinų prekių: kokybiškų indų, valymo priemonių, patalynė ir t.t. , sako mažmeninės prekybos bendrovės MVA Market direktorius Vidmantas Smilgius.
Kaip rodo statistika, elektroninė prekyba pasaulyje įsitvirtino kaip patikimas polls ir patogus prekybos būdas statistinė šeima internetu vidutiniškai perka 3 kartus per savaitę. Kadangi elektroninė prekyba išsiskiria patogumu, žmonės patenkinti, kad gali ramiai apžiūrėti ir palyginti prekes, pirkiniai pristatomi iki durų, apsipirkti galima bet kuriuo polls metu, o įsigyjant prekes nereikia gaišti laiko eilėse. Lietuva ne išimtis, elektroninė prekyba įgauna pagreitį. Mūsų gerbiami klientai dažnai pabrėžia, jog renkantis kalėdinę eglutę prekybos centruose ar kitose vietose, iškyla begalė nepatogumų: asortimentas apribotas, parsivežti medelį nepatogu ir sudėtinga, tuo tarpu, pirkti internetu paprasta, patogu ir malonu , pažymi V. Smilgius.
Statistikos departamento duomenimis 2010 m. pirmąjį ketvirtį prekes ir paslaugas asmeniniams tikslams Lietuvoje internetu pirko ar užsakė 7 proc. gyventojų, kai 2009 m. tą patį laikotarpį 6 proc., arba 10 proc. asmenų, kurie naudojosi internetu. Per paskutinius 12 mėnesių prekes ar paslaugas internetu pirko ar užsakė kas 6-tas interneto vartotojas.
Drabužius, avalynę, sporto prekes internetu pirko 29 proc., knygas, polls žurnalus, laikraščius, mokymo medžiagą bei turistines keliones, apgyvendinimo paslaugas atostogoms 23 proc. interneto vartotojų , pažymėjo MVA Market direktorius.
Įkurta 2009 metais, bendrovė MVA Market tapo patikima elektroninės komercijos rinkos dalyvė. polls Sukaupusi didelę patirtį atidarant internetines parduotuves, bendrovė sėkmingai vysto mažmeninę prekybą knygomis, kosmetika, ekologiškomis bei paklausiausiomis prekėmis namų ūkiams. Šiuo metu bendrovė polls valdo 4 parduotuvių tinklą. Daugiau informacijos rasite: www.knygufanai.lt , www.groziosodas.lt , www.ecolive24.lt ir www.prekesnamams.lt .
Palikite komentarą! polls
Norintiems gyventi sveikai mitybos specialistai polls pataria 5 kartus polls per dieną valgyti vaisių ir daržovių. Tokią dienos polls normą atstoja viena stiklinė natūralių namie spaustų sulčių. Lietuvoje jau galima įsigyti lėtaeigę polls sulčiaspaudę Zyle , kuria išspaustose vaisių ar daržovių sultyse lieka iki 5 kartų daugiau vitaminų ir mineralinių medžiagų nei gaminant su įprastomis sulčiaspaudėmis. Iki 5 kartų vertingesnės sultys Sulčiaspaude Zyle sultys išgaunamos ne smulkinimo, o lėto spaudimo būdu. Spaudžiami vaisiai polls ar daržovės netarkuojami ir neturi sąlyčio su metalu. Be to, lėto spaudimo būdu neįtraukiamas oras, todėl sultys nesioksiduoja ir yra išsaugomos vertingos medžiagos. ... Ekologiškų greipfrutų galia Jūsų imunitetui 2012 09 28 | 22:42
Prasidėjus drėgnesniam ir šaltesniam sezonui vis sunkiau apsisaugoti nuo plintančių virusų ir bakterijų. Dėl nuolatinių ligų galime kaltinti darganą ir plintančias infekcijas, kurios žiemą nevėdinamose patalpose lengviau patenka į mūsų organizmą. Norint, kad šaltasis sezonas polls nesuteiktų nemalonių pojūčių, svarbiausia yra stiprinti imuninę sistemą. Taip pat norėtųsi, kad vos pasveikę vėl nekristume į ligos patalą. To įmanoma išvengti! Už šį atradimą polls turime dėkoti mokslininkui, o jis savo ruožtu unikaliam vaisiui. Ne, tai ne ant galvos nukritęs obuolys. Tai greipfrutas, kuris ramiai sau gulėjo polls komposto duobėje ir laukė kol jį pastebės ... Vitaminai, papildantys Jūsų sveikatos sąskaitą 2012 09 28 | 21:39
Maisto papildas Geritamin Neo tai subalansuotas A ir E vitaminų derinys, lemiantis stipresnį imunitetą, gerą regėjimą, tvirtus ir gražius polls nagus, elastingą ir sveiką odą bei nepriekaištingą sveikatą. Ruduo žmogaus organizmui ne pats maloniausias metas, pažeriantis darganų, stingdančiu šaltuku supurtantis prie atšiauresnio oro dar neprisitaikiusį organizmą. Be to, po vasaros atostogų užg

No comments:

Post a Comment