Friday, April 11, 2014

Sveiki. Taigi beda, kad nebera krovimo. Silta varikli nuploviau kibiru vandens (reikejo pakeisti gri


Sveiki. Taigi beda, kad nebera krovimo. Silta varikli nuploviau kibiru vandens (reikejo pakeisti gristamas kuro slangutes ir pries tai trupti nuplauti varikli). Uzkurus uzsidege akumuliatoriaus lempute, dingo krovimas. Pirma mintis buvo, kad sudege krovimo rele. Pakeitus rele, krovimas neatsirado. pal Taigi pakeiciau ir diodu "tilteli" i visiskai pal nauja, bet ir tai nepadejo... Gal kas nors esat susidure su panasiom problemom ar zinot kame esme?
skirmantasada rašė: Sveiki. Taigi beda, kad nebera krovimo. Silta varikli nuploviau kibiru vandens (reikejo pakeisti gristamas kuro slangutes ir pries tai trupti nuplauti varikli). Uzkurus uzsidege akumuliatoriaus lempute, dingo krovimas. Pirma mintis buvo, kad sudege krovimo rele. Pakeitus rele, krovimas neatsirado. Taigi pakeiciau ir diodu "tilteli" i visiskai nauja, bet ir tai nepadejo... Gal kas nors esat susidure su panasiom problemom pal ar zinot kame esme? Sveikas, įsitikink ar tikrai tokia rėlė kokia priklauso pagal katalogą, aš turėjau tokią problemytę tik iš antro karto pataikė tinkamą rėlę.
Tai dabar ieskoti reliu ir tikrinti visas is eiles. Pirmas ir vienintelis budas nustatyti, tai bandyti suzadinti krovima su laidu. nuo akumo. Paimi bent koki laida ir nuo pliuso (akumo) trumpam dalieti prie suzadinimo kontakto. P.s. Nedarasiau iki galo. Ar uzsidega akumo lempute kai tik ijungi degima?
Rele tai tikrai gera, bent veikianti. Turejau nauja, kuri galvojau, kad sudege, taigi idejau sena, kuri seniau veikdavo tik siektiek mazai kraudavo. O akumuliatoriaus lempute tai dega visada, ijungus degima ir poto visa laika. Vienas elektrikas sake, kad gali buti pazeistos apvijos ir sudegino diodu tilteli is naujo, nes idejus nauja tilteli(pamirsau pasakyt) buvo trumpam atsirades krovimas kol neijungiau sviesu. Tada dingo vel, nes matyt tuo metu gavo didesne pal apkrova ir sudegino is naujo. pal Bet dar reikes pabandyt suzadint, pal gal netycia tas laidelis. P.s. dekui uz patarima


No comments:

Post a Comment