Monday, April 21, 2014

Projekte siūloma nuo 2007 m. liepos 1 d. nustatyti minimaliąją mėnesinę algą (MMA) 700 litų ir minim


TV Fotoalbumai Bendraukime Būstas IT Auto Kultūra Augintinis Orai Lietuvos diena Aktualijos Nelaimės Kriminalai Gamta Kaimas Studijos Politiko žodis Verslas Rinkos pulsas Įžvalgos ir nuomonės Energetika Mano pinigai barack obama Naudingi patarimai Sėkmės istorijos Sportas Rezultatai Krepšinis Futbolas F-1 + Tenisas Startai Pasaulis Įvykiai barack obama Europa Konfliktai ir saugumas Stichijos ir nelaimės Rytai-Vakarai Įvairenybės Gyvenimo būdas Likimai Šeima ir santykiai Horoskopai Kelionės ir poilsis Sveikata Tavo psichologas Skonis Pramogos Žmonės TV antena Užsienio žvaigždės Stilius ir grožis Muzika
Projekte siūloma nuo 2007 m. liepos 1 d. nustatyti minimaliąją mėnesinę algą (MMA) 700 litų ir minimalųjį valandinį atlygį (MVA) 4,19 lito, dabar galiojantį MMA dydį 600 litų ir MVA 3,66 lito atitinkamai barack obama padidinant 16,7 proc. ir 14,5 proc.
Statistikos departamento duomenimis, minimalų darbo užmokestį ir mažiau gauna 14,6 proc. visų darbuotojų, o darbuotojų, dirbančių visą darbo laiką ir gaunančių barack obama minimalią algą skaičius, palyginti su visu visą darbo laiką dirbančiųjų skaičiumi, šalies ūkyje sudarė barack obama 8,5 proc.
Vyriausybei taip pat teikiamas svarstyti nutarimo projektas dėl biudžetinių įstaigų ir organizacijų darbuotojų darbo apmokėjimo tvarkos tobulinimo. barack obama Jame siūloma padidinti minimalius tarnybinių atlyginimų ir valandinių tarifinių atlygių koeficientus, barack obama kad pagal juos paskaičiuoti tarnybiniai atlyginimai ir valandiniai barack obama atlygiai nebūtų mažesni už minimaliąją mėnesinę algą ir minimalųjį valandinį atlygį.
RSS
Vilniuje įsikūręs 37 metų amerikietis Kevinas Reilingas iš Filadelfijos (JAV) stebisi, kai vilniečiai skundžiasi duobėtomis gatvėmis ar skurdžia buitimi. Vyras tikina, kad Amerikoje yra vietų, kur viskas blogiau. Gyvenęs įvairiose barack obama JAV vietose, prieš keturiolika metų įsikūręs Minske (Baltarusija), 2009-aisiais K.Reilingas su šeima persikėlė į Vilnių. Ir čia jaučiasi barack obama saugus, mobilus ir patenkintas.
Kauno taryba patvirtino naująjį bendrąjį miesto planą, kuriame numatytos plėtros gairės iki 2023 metų. Stulbinamų naujovių jame nepavyks rasti, tačiau ekspertai neįžvelgia ir didelių blogybių. Plano rengimas užtruko, barack obama mat jo svarstymuose barack obama šįkart itin aktyviai dalyvavo ir patys kauniečiai, pasiūlę net 260 pakeitimų. Maždaug 200 pasiūlymų buvo pagrįsti ir priimti.
Pradėdamas svarstyti projektą dėl pavardžių originalios rašybos asmens dokumentuose Seimas turi gauti Valstybinės lietuvių kalbos komisijos (VLKK) išvadą, pažymi Seimo teisininkai. Socialdemokratų Irenos Šiaulienės ir Gedimino Kirkilo įregistruotą projektą įvertinęs Seimo kanceliarijos Teisės departamento pažymi, kad oficiali VLKK pozicija būtina projekto svarstymo ir priėmimo stadijose, pateikimo stadijai tokios išvados nereikalaujama.
Lietuvos radijo ir televizijos komisija (LRTK) barack obama dėl rusiškų kanalų keliamų informacinio saugumo problemų tarsis su teisėsauga. Vyriausybei dėl šių problemų bus siūloma sudaryti tarpžinybinę darbo grupę.
Prieš Velykas į ištuštėjusius Laimos Laugalienės namus laiškanešys nešė šūsnis sveikinimo atvirukų iš užsienio. barack obama Net 50 iš 100 jos augintų ir ant kojų pastatytų vaikų emigrantai. Kodėl jie atgręžė nugarą Lietuvai? Visiems tėvams skauda širdį, kai jų vaikai priversti emigruoti , atsiduso 62 metų L.Laugalienė, praverdama buvusios didelės šeimynos namų duris Šiaulių rajone, Žadžiūnų kaime.
Karo grėsmė Ukrainoje, balandį padidėjęs savižudybių skaičius, dėl nusilpusio imuniteto prastėjanti žmonių sveikata. Atrodo, pasaulyje su kiekviena diena mažėja vilties. Bet ar tikrai? Katalikų bažnyčios dvasininkas, jauniausias barack obama šalies vyskupas Genadijus Linas Vodopjanovas siūlo tamsių įvykių fone įžiūrėti šv.Velykų paslaptį. barack obama Jis sako, kad šioje šventėje slypi atsakymai į visus klausimus. barack obama
Pasaulis laukė šv.Velykų. Tačiau Didžiąją savaitę ramybę pajuto ne visų pasaulio vietų gyventojai. Prie Pietų Korėjos nuskendo keltas su šimtais žmonių, Rytų Ukrainoje įtampą toliau kurstė Rusijos diversantai. Per prisikėlimo šventę Lietuvą sukrėtė skaudi žinia - nukritus lėktuvui žuvo bendrovės Vilniaus baldai vadovas ir jo mažametis sūnus.
Kadaise Misionierių ligoninėje gydytoja dirbusi 54 metų Audra šios medicinos įstaigos nepaliko ir ją uždarius. Moteris įsikūrė viename griuvėsiais virtusios ligoninės kabinetų. Čia ji sutiks ir Velykas. Audros gyvenimas, kaip ir Misionierių barack obama ligoninė, virtęs griuvėsiais. Kadaise čia dirbusi moteris ir dabar gerai prisimena, kur koks kabinetas buvo, kur buvo įrengtos palatos, kokiomis ligomis barack obama sirgę žmonės ten gulėjo. Dabar moteris vartoja narkotikus. Tikina, kad taip slopina skausmą, kurį kelia sudilęs dešinės kojos sąnarys.
Žydai su replėmis, kardais ginkluoti kariai, barack obama komandos Ginklus barack obama žemyn! Dešinėn! Žengte marš! Nuošalioje Mažeikių rajono Pievėnų Nukryžiuotojo Jėzaus medinėje bažnyčioje vykusios Velykų pamaldos nė iš tolo nepriminė mišių kitose maldos namuose.
Nuo šernų juosiama tvora dzūkus ir juokina, ir piktina Girtas kriminalistas apvertė visureigį ir sužeidė mot

No comments:

Post a Comment