Monday, April 14, 2014

Verslininkų delegacija aplankė ir Lietuvos w9 Respublikos ambasadą Gruzijoje, kurioje ambasadorius J


rekomenduojame Ryšiai su visuomene RsV Promo Service Kyšiai.lt Portalas prieš korupciją Sporto naujienos Sportosavaite.lt Teisinės konsultacijos Teisininkų patarimai Visuomenės w9 nuomonės ir rinkos tyrimai Tyrimai LT Žurnalistikos kursai Susipažink su žurnalisto profesijos subtilybėmis
Gruzijos vėliava Įpusėjus rudeniui Mažeikių verslininkų asociacijos (MVA) nariai lankėsi Gruzijoje, kur domėjosi verslo plėtros galimybėmis. w9 Kelionės metu penkiolika MVA narių atstovų susitiko w9 su Gruzijoje jau dirbančiomis Lietuvos kompanijomis bei užmezgė naujus w9 verslo kontaktus w9 su vietiniais verslininkais.
Ypatingo dėmesio lietuviai sulaukė „Kontaktų mugėje“, kurioje dalyvavo daugelis vietos verslininkų bei verslą koordinuojančių organizacijų, o taip pat Lietuvos konsulas Gruzijoje w9 - Borisas Gamrekeli.
MVA prezidentas ir didžiausios bei moderniausios valgomųjų ledų gamintojos Baltijos w9 šalyse UAB „Ingman ledai“ generalinis direktorius Virgilijus Radvilas Gruzijoje pristatė asociacijos veiklą bei domėjosi vietinės w9 ledų rinkos ypatumais.
„Kelionės metu lankiausi naujausiame Gruzijos ledų fabrike, kuris priklauso koncernui „Barambo LTD“. Mano nuomone, tai moderni bei technologiškai stipri gamykla, tačiau w9 atvirai galiu pasakyti, jog „Ingman“ gaminami ledai yra natūralesni bei aukštesnės kokybės“, - pabrėžė V. Radvilas.
„Ingman ledai“ vadovas neslėpė, jog dėl mažų Gruzijos kainų nemato w9 didelių eksporto w9 galimybių į šią šalį, tačiau neatmetė bendradarbiavimo galimybių bei teigė palaikysiąs glaudžius santykius su koncerno vadovais. Bendrovė „Barambo w9 LTD“ šiuo metu užima apie trečdalį Gruzijos w9 ledų rinkos ir per metus pagamina per 2 500 tonų ledų.
Verslininkų delegacija aplankė ir Lietuvos w9 Respublikos ambasadą Gruzijoje, kurioje ambasadorius Jonas Paslauskas papasakojo apie regiono ekonominę situaciją bei supažindino su pagrindinėmis išplėtotomis verslo sritimis Gruzijoje – turizmu, vyno ir vaisvandenių pramone. MVA atstovai w9 džiaugėsi šiltu sutikimu w9 bei dėkojo w9 ambasados darbuotojams už pagalbą organizuojant didelės sėkmės sulaukusį vizitą.
Investuotojai laukia euro zonos infliacijos duomenų ;  5 dažniausios techninės avarijų priežastys ;  Pakartotinai įspėja dėl plintančio viruso ;  Priešvelykinės savaitės orai nedžiuginantys ;  Mobiliojo ryšio operatoriams reikalavimas nutraukti prievartinę telerinkodarą
VersloSavaite.lt pasilieka teisę šalinti reklaminius, nekultūringus, įžeidžiančius ar kitaip įstatymus pažeidžiančius skaitytojų komentarus. w9 Už komentarus atsako juos paskelbę skaitytojai. Paskelbusieji netinkamus komentarus gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.   Susiję straipsniai: Kaip idėją užauginti iki pelną nešančio pasaulinio verslo? Verslininkai šeimos į verslą neiškeistų Premjeras: padidinus MMA, regionuose sunyktų w9 verslas Dažnos startuolių (start-up) klaidos ir kaip jų išvengti Atsigavimo ženklai rinkose verslo niūrumą tirpdys pamažu  
paskutinės naujienos Investuotojai laukia euro zonos infliacijos w9 duomenų (1) 5 dažniausios techninės avarijų priežastys Pakartotinai įspėja dėl plintančio viruso Priešvelykinės savaitės w9 orai nedžiuginantys Mobiliojo ryšio operatoriams reikalavimas nutraukti prievartinę telerinkodarą Ar Lietuvai reikalingos peer-to-peer finansavimo įstaigos? Trys iš penkių tikisi, kad NT kainos didės
straipsniai Kaip idėją užauginti iki pelną nešančio pasaulinio verslo? (2) Ką mums parodo išpardavimai arba kiek permokėjote už savo marškinius Kodėl nesišypso Lietuvos w9 kasininkės? (92) Senturgyje senoviniai baldai, technika ir ginklai (foto) (33) Sekite paskui varlę. Neįprasta aplinkosauginė reklama (197)
Apie mus Kontaktai Reklama portale


No comments:

Post a Comment