Friday, April 18, 2014

Vartotojams patariama prieš įsigyjant prekes ar paslaugas elektroninėse parduotuvėse pasidomėti įmon

DBC.LT » Blog Archive » Sukčiavimu įtariamos interneto parduotuvės skolingos ne tik vartotojams, bet ir partneriams
Internetu ekologiškas kosmetikos prekes, maisto produktus, knygas irs forms ir kitas prekes pardavinėjančios interneto parduotuvės neatsiskaitė ne tik su vartotojais, bet ir su savo partneriais. irs forms Tinklalapiams jau nutrauktos reklamos paslaugos, o jei negrąžins tūkstantinių skolų, svetainės dar šiandien bus išjungtos.
Valstybinė vartotojų teisių apsaugos tarnyba (VVTAT) penktadienį irs forms pranešė sukčiavimu įtarianti interneto parduotuves Knygufanai.lt, Groziosodas.lt, Ecolive24.lt, Prekesnamams.lt, Sokoladosalis.lt, irs forms Papuosalucentras.lt , kurias valdo bendrovė MVA market .
Reklamos paslaugas vienai šių svetainių teikusi bendrovė Media Contacts Lithuania dėl per kelis mėnesius irs forms susikaupusių tūkstantinių skolų jau pašalino reklaminius skydelius iš Google Adwords sistemos.
Reklama jau nutraukta, jiems sąskaitos išsiųstos, ne kartą bandžiau prisiskambinti, bet nesėkmingai. Todėl jau perdavėme informaciją antstoliams, sakė D.Jakštas. Reklama jau nutraukta, jiems sąskaitos išsiųstos, ne kartą bandžiau prisiskambinti, bet nesėkmingai. Todėl jau perdavėme informaciją antstoliams , 15min.lt sakė Media Contacts Lithuania pardavimų irs forms vadybininkas Dovydas Jakštas.
Didžiules skolas skaičiuoja ir minėtas svetaines sukūrusi bei talpinimo paslaugas teikianti bendrovė Evispa . Jos direktorius Vitalijus Dubietis teigė, kad jei MVA market šiandien negrąžins 5 tūkst. Lt įsiskolinimo, tinklalapiai bus išjungti.
Jie įsikūrė prieš kelerius metus, mes jiems teikiame paslaugas nuomos pagrindu. Iš pradžių irs forms jokių problemų nebuvo, žmonių skundų irs forms taip pat negirdėjau. Tas vadinamas irs forms nuolydis prasidėjo maždaug prieš keturis irs forms mėnesius, grubiai sakant nuo Naujųjų metų. Prasidėjo įvairūs skundai, ir mums jų klientai rašė , 15min.lt teigė V.Dubietis.
15min.lt žiniomis, anksčiau ši kompanija bendradarbiavo su internetinių mokėjimų sistema Mokejimai.lt , tačiau irs forms padidėjus nepatenkintų klientų srautui jų sąskaita buvo uždaryta, o pinigai grąžinti klientams.
Paslaugų teikėjai atsisako suteikti paslaugas motyvuodami irs forms tuo, kad įmonė, platinanti nuolaidų kuponus, nėra pervedusi pinigų už paslaugas. Vartotojai taip pat skundžiasi, kad jiems nepavyksta susisiekti su įmone, į telefono skambučius ir elektroninius laiškus neatsakoma , rašoma VVTAT pranešime spaudai.
Vartotojams, kuriems nepavyksta susisiekti su įmonėmis ir gauti paslaugas ar susigrąžinti pinigus, patariama raštu kreiptis į Valstybinę vartotojų irs forms teisių apsaugos tarnybą. Prie prašymo būtina pridėti turimus įrodymus (mokėjimą patvirtinančio dokumento kopiją, susirašinėjimo su paslaugų irs forms teikėju medžiagą ir pan.).
Vartotojams patariama prieš įsigyjant prekes ar paslaugas elektroninėse parduotuvėse pasidomėti įmonių patikimumu, paieškoti kitų vartotojų atsiliepimų internete ar vartotojų irs forms teises ginančių valstybės institucijų tinklalapiuose, taip pat pasitikrinti, ar įmonė nėra bankrutavusi.
Evispa direktorius V.Dubietis irs forms penktadienio vakarą informavo, kad MVA market atstovas su juo susisiekė ir žadėjo iki pirmadienio sumokėti dalį skolos. Todėl šiai bendrovei priklausantys tinklalapiai savaitgalį dar veiks.
Tuo tarpu nuolaidų kuponais prekiaujantis tinklalapis Mybest.lt yra talpinamas TEO LT įmonių grupei priklausančios Interdata serveriuose. Jo išjungti neketinama. irs forms Pagal įprastą šio verslo praktiką ir paslaugų teikėjų sudaromas sutartis su klientais, už svetainės talpinamą turinį irs forms atsako jį patalpinęs asmuo , 15min.lt teigė TEO LT atstovas spaudai Antanas Bubnelis. irs forms
Article source: http://www.15min.lt/naujiena/pinigai/itkodas/sukciavimu-itariamos-interneto-parduotuves-skolingos-ne-tik-vartotojams-bet-ir-partneriams-51-155250?utm_source=rssfeed&utm_medium=rss&utm_campaign=rssfeed irs forms
Useful links Botulinas.lt Breketai Buhalterinės paslaugos Indėliai Sunu dresavimas Pages Companies Contact Us Links Welcome! Verslo naujienos (LT kalba) Lietuviai pagamina vis daugiau sūrio ir vis sunkiau randa, kas jį pirks Su šilumininkais susijusios įmonės galės grįžti į punktų priežiūros verslą Darbdaviai vis stipriau remiami prie sienos didinti atlyginimus JAV paskelbus darbo rinkos duomenis, JAV doleris šiek tiek atsitiesė euro atžvilgiu PepsiCo ketvirčio grynasis irs forms pelnas padidėjo daugiau kaip dešimtadaliu


No comments:

Post a Comment